Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Prag

Jämför flyg till Prag

Jämför alla flygresor till Prag på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Prag. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad med ca 1,2 miljoner invånare. Tjeckien ligger mitt i centrala Europa och angränsar till grannländerna Tyskland, Polen, Österrike och Slovakien. Prags internationella flygplats Ruzyn? ligger ca 10 kilometer från Prags centrum. Enklast tar man sig till och från flygplatsen med expressbussar som avgår från stadens centrum eller med lokalbuss som avgår från tunnelbanelinge A:s slutstation Dejvická.Prag är ett populärt resemål och är även känt under namnen ”staden med de många tornen”. Enligt beräkningar finns det idag kring 500 spiror i staden. Prag har världens bäst bevarade och varierade samlingar av arkitektur och är traditionellt ett kulturellt centum. Historiska personer som författaren Franz Kafka bodde och verklade i Prag. Hans hem är idag en stor turistattraktion. Wolfgang Amadeus Mozart bodde också i Prag och hans välkända opera Don Giovcanni hade världspremiär just i Prag.

Billiga flygbiljetter till Prag

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Prag så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Prag, Tjeckien

En resa till Prag tar som snabbast 1 timme och 50 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Prag på ca 2 timmar och 15 minuter med Czech Airlines och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 20 minuter timmar med Czech Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Prag 5769 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Prag (PRG)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Prag. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Prag?

Till Prag kan man hitta billiga flyg med Czech Airlines, SAS, easyJet, Air Fiji, Norwegian, Aer Lingus, KLM och Azerbaijan Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Prag kan du flyga direkt från Göteborg, Stockholm, Dublin, Istanbul, Baku, London och Amsterdam, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Prag

Andra populära resmål i Tjeckien