1 vuxen

0 barn

ålder barn 1

ålder barn 2

ålder barn 3

ålder barn 4

ålder barn 5

ålder barn 6

ålder barn 7

ålder barn 8

ålder barn 9

Stäng
SÖK

Sök billiga flyg till Prag

Jämför flygbiljetter till Prag från 25 svenska resebyråer i en enda sökning! På Flyg.nu hittar du alla prisvärda flyg till Prag, spara tid och pengar genom att använda vår söktjänst. Är du redo för Prag? sök billiga flygresor till din semester, weekendresa eller affärsresa.

Kort om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad med ca 1,2 miljoner invånare. Tjeckien ligger mitt i centrala Europa och angränsar till grannländerna Tyskland, Polen, Österrike och Slovakien. Prags internationella flygplats Ruzyn? ligger ca 10 kilometer från Prags centrum. Enklast tar man sig till och från flygplatsen med expressbussar som avgår från stadens centrum eller med lokalbuss som avgår från tunnelbanelinge A:s slutstation Dejvická.

Prag är ett populärt resemål och är även känt under namnen ”staden med de många tornen”. Enligt beräkningar finns det idag kring 500 spiror i staden. Prag har världens bäst bevarade och varierade samlingar av arkitektur och är traditionellt ett kulturellt centum.

Historiska personer som författaren Franz Kafka bodde och verklade i Prag. Hans hem är idag en stor turistattraktion. Wolfgang Amadeus Mozart bodde också i Prag och hans välkända opera Don Giovcanni hade världspremiär just i Prag.

Hur hittar man flyg till Prag

När du söker efter flyg till Prag på Flyg.nu så hämtas priser från de allra flesta resebyråer och flygbolag. Det gör att du slipper gå in på alla sidor och leta efter de bästa priserna. Se snabbt de bästa priserna för kategorierna "billigaste resan", "snabbaste resan" och vår egen hjälpkategori "bästa resan".

Jämför alla flygresor till och från Prag

Jämför inte bara priserna! Jämför också resebyråernas villkor, vilka flygbolag du flyger med, restider, flygplatser och mycket mer. Gå vidare till resebyrån sida och sluför köpet där. Har du frågor om någon specifik resa så hör gärna av er till oss.