Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Billiga flyg till Prag

Jämför flygresor till Prag

Jämför alla flygresor till Prag på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Prag. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Mer om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad med ca 1,2 miljoner invånare. Tjeckien ligger mitt i centrala Europa och angränsar till grannländerna Tyskland, Polen, Österrike och Slovakien. Prags internationella flygplats Ruzyn? ligger ca 10 kilometer från Prags centrum. Enklast tar man sig till och från flygplatsen med expressbussar som avgår från stadens centrum eller med lokalbuss som avgår från tunnelbanelinge A:s slutstation Dejvická.Prag är ett populärt resemål och är även känt under namnen ”staden med de många tornen”. Enligt beräkningar finns det idag kring 500 spiror i staden. Prag har världens bäst bevarade och varierade samlingar av arkitektur och är traditionellt ett kulturellt centum. Historiska personer som författaren Franz Kafka bodde och verklade i Prag. Hans hem är idag en stor turistattraktion. Wolfgang Amadeus Mozart bodde också i Prag och hans välkända opera Don Giovcanni hade världspremiär just i Prag.

Populära flygsträckor till och från Prag

Sök flygresor till Prag

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Prag. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Billiga flygbiljetter till Prag

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Prag så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Prag

En resa till Prag tar som snabbast 3 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Lufthansa, från Göteborg flyger man till Prag på ca 8 timmar med Ryanair och easyJet och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 50 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Prag 2593 kr med Lufthansa från Stockholm.

Temperatur i Prag