Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Pristina

Jämför flyg till Pristina

Jämför alla flygresor till Pristina på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Pristina. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Pristina

Pristina är huvudstad i Kosovo och även den största staden med 200 000 invånare. Pristina International Airport Adem Jashari är en internationell flygplats som ligger 15 km sydväst om staden. Flyger man från Stockholm är det vanligt med en mellanlandning i Wien eller Frankfurt.Språket du kommer att höra på gatan i Pristina är troligvis Albanska då majoriteten av befolkningen är albaner. Pristina är en av världens nyaste huvudstäder och väl värt ett besök. Besök grönskaks- och fruktmarknader, testa det omtalade kaffet, som t o m italienarna säger är världens godaste. Runt om staden finns vacker natur, bondgårdar, skog och berg så en dagsutflykt utanför staden rekommenderas.

Billiga flygbiljetter till Pristina

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Pristina så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Pristina, Kosovo

En resa till Pristina tar som snabbast 4 timmar och 40 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Austrian Airlines, från Göteborg flyger man till Pristina på ca 6 timmar och 50 minuter med SAS och Austrian Airlines och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Pristina 1511 kr med Austrian Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Pristina (PRN)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Pristina. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Pristina?

Till Pristina kan man hitta billiga flyg med Adria Airways, Wizz Air, easyJet, Swiss Air, Austrian Airlines, Abelag Aviation, Turkish Airlines, Norwegian, Air Fiji och m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Pristina kan du flyga direkt från München, Basel, Dortmund, Växjö, London, Istanbul, Wien, Helsingfors, Zürich och Bryssel m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Pristina

Temperatur i Pristina

Andra populära resmål i Kosovo