Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Riga

Jämför flyg till Riga

Jämför alla flygresor till Riga på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Riga. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Riga

Riga är huvudstad i Lettland. Det är huvudstaden i Lettland och den har ca 720 000 invånare. det är en stad som har mycket historia och det ser man på de vackra gamla byggnaderna som finns här. Riga har länge varit Baltikums viktigaste handelsstad. Vissa delar av Riga är med på UNESCOs världsarvslista. Det är en blandning av gammalt och nytt. Landet har varit styrt av bland annat Ryssland och det har satt sina spår. Det har en speciell historia pga av ockupationen, men numera är det på återtåg vad gäller ekonomi och sitt självstyre. För dig som väljer att flyga hit så finns det mycket att upptäcka och Riga är en mycket vacker stad med allt du kan önska dig av en vacker stad. Här finns allt för din semester. Flyg hit och njut av det vackra Riga.

Billiga flygbiljetter till Riga

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Riga så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Riga, Lettland

En resa till Riga tar som snabbast 1 timme om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Riga på ca 4 timmar och 10 minuter med SAS och Air Baltic och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 20 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Riga 3464 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Riga (RIX)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Riga. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Riga?

Till Riga kan man hitta billiga flyg med Norwegian, Air Baltic och Ryanair och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Riga kan du flyga direkt från Stockholm, Göteborg och Luleå, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Riga

Temperatur i Riga

Andra populära resmål i Lettland