Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Billiga flyg till Rom

Jämför flygresor till Rom

Jämför alla flygresor till Rom på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Rom. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Mer om Rom

Italiens huvudstad Rom har mycket att erbjuda och är också en av världens största turistdestinationer. Rom ligger nära två flygplatser som endast ligger 1,5 respektive 3 mil från centrala Rom.Leonardo da Vinci är Italiens största flygplats och ligger ca 30 kilometer från centrum. Enklast att ta sig in till centrum från flygplatsen är via direkttåg eller lokaltåg. Flygplatsen Ciampino ligger endast 15 kilometer från centrala Rom och därifrån tar man sig lättast in till centrum med buss eller taxi. Medelhavsklimatet i Rom gör att ett besök i Rom är behagligt oavsett vilken årstid du väljer att resa dit. Våren och hösten är dock de mest uppskattade årstiderna att åka till Rom. Under vintermånaderna har Rom en medeltemperatur på ca 13 grader vilket lämpar sig utmärkt för inomhusaktiviteter som t.ex. museibesök och opera. Medeltemperaturen under sommarmånaderna är ca 27 grader. De flesta italienare har själva semester de två sista veckorna i augusti. Detta kan vara bra att känna till då många affärer och hotell kan hålla stängt den tiden. Dock är utbudet av semesteraktiviteter högt under dessa veckor. Italienarna själva tycker att oktober är den vackraste och behagligaste månaden att vistas i Italiens huvudstad.

Populära flygsträckor till och från Rom

Sök flygresor till Rom

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Rom. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Billiga flygbiljetter till Rom

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Rom så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Rom

En resa till Rom tar som snabbast 3 timmar och 10 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Rom på ca 3 timmar och 05 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 10 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Rom 3104 kr med Norwegian från Stockholm.

Temperatur i Rom