Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Shiraz

Jämför flyg till Shiraz

Jämför alla flygresor till Shiraz på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Shiraz. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Shiraz

Shiraz är en stad i sydvästra Iran och det bor ca 1.5 miljoner invånare i denna spännande stad. Staden har en gedigen och innehållsrik historia och har varit huvudstad i Iran under många dynastier. Klimatet i staden är behagligt och det är en vacker stad på många sätt. Druvan och staden har samma namn, men druvan kommer inte härifrån Shiraz i Iran. det finns mycket att uppleva i Iran, men det är inte många turister som flyger hit på grund av oroligheterna som finns i området. Väljer man att resa hit, så finns det dock mycket spännande att uppleva och god mat att njuta av. Flyg till Shiraz och upplev det riktiga Iran.

Billiga flygbiljetter till Shiraz

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Shiraz så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Shiraz, Iran

En resa till Shiraz tar som snabbast 11 timmar och 15 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Turkish Airlines, från Göteborg flyger man till Shiraz på ca 8 timmar och 30 minuter med Turkish Airlines och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Shiraz 4546 kr med Turkish Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Shiraz (SYZ)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Shiraz. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Shiraz?

Till Shiraz kan man hitta billiga flyg med Fly Dubai och Turkish Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Shiraz kan du flyga direkt från Dubai och Istanbul, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Shiraz

Temperatur i Shiraz

Andra populära resmål i Iran