Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Singapore

Jämför flyg till Singapore

Jämför alla flygresor till Singapore på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Singapore. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Singapore

Singapore ligger i Sydostasien och huvudstaden heter precis som landet Singapore och är ett av världens mest moderna städer. Flygplatsen Singapore Changi Airport är huvudflygplats utsågs 2010 till världens bästa flygplats.Singapore blev 1819 en engelsk koloni men blev under andra världskriget övertaget av Japan. 1963 slog man sig ihop med Malaysia men blev självständigt 2 år senare. Staden har hela tiden varit ett viktigt handelscentrum vilket också har lett till att det idag är en av de mest mångkulturella ställena i världen. Sedan självständigheten har landet haft en kraftig ekonomisk tillväxt och räknas idag som ett av världens rikaste länder.

Billiga flygbiljetter till Singapore

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Singapore så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Singapore, Singapore

En resa till Singapore tar som snabbast 15 timmar och 25 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Thai Airways, från Göteborg flyger man till Singapore på ca 13 timmar och 45 minuter med Finnair och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Singapore 5159 kr med Thai Airways från Stockholm.

Sök flygresor till Singapore (SIN)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Singapore. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Singapore?

Till Singapore kan man hitta billiga flyg med Singapore Airlines, Thai AirAsia, SAS, Jetstar Asia Airways, British Airways, Malaysia Airlines, Indonesia AirAsia, Bangkok Airways, Tiger Airways och SilkAir m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Singapore kan du flyga direkt från Koh Samui, Bangkok, Sydney, Hong Kong, Jakarta, Darwin, Denpasar, Kuala Lumpur, Köpenhamn och Phuket m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Singapore

Temperatur i Singapore

Andra populära resmål i Singapore