Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Sofia

Jämför flyg till Sofia

Jämför alla flygresor till Sofia på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Sofia. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Sofia

Sofia är huvudstad i Bulgarien och även den största staden i landet. Sofia är en av de äldsta städerna i hela Europa och man har hittat historia som säkerställer att den fanns ca 700 före Kristus. Det bor i hela området runt Sofia ca 1.5 miljoner invånare. Här finns självklart allt som finns i en storstad och du kommer inte att sitta sysslolös när du befinner dig här i Sofia. Staden har en strategisk placering i västra Bulgarien och har länge varit centrum för handel och inflytande i området på Balkanhalvön. Man producerar mycket här i området och det finns många större fabriker och tillverkare här. Här finns det god mat, fina restauranger, pubar och barer att tillgå om man vill ha det samt mycket att uppleva i denna fina storstad.

Billiga flygbiljetter till Sofia

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Sofia så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Sofia, Bulgarien

En resa till Sofia tar som snabbast 4 timmar och 55 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Austrian Airlines, från Göteborg flyger man till Sofia på ca 5 timmar och 10 minuter med Lufthansa och från Köpenhamn ungefär 2 timmar och 40 minuter timmar med Wizz Air. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Sofia 858 kr med Austrian Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Sofia (SOF)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Sofia. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Sofia?

Till Sofia kan man hitta billiga flyg med Wizz Air och Lufthansa och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Sofia kan du flyga direkt från Frankfurt am Main och Köpenhamn, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Sofia

Temperatur i Sofia

Andra populära resmål i Bulgarien