Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Split

Jämför flyg till Split

Jämför alla flygresor till Split på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Split. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Split

Split är den andra största staden i Kroatien efter huvudstaden Zagreb med sina ca 200 000 invånare. Splits flygplats, Resnik flygplats, är belägen ca 25 km från centrala Split. Split är en stad som är ett mycket populärt resmål under sommarhalvåret. Somrarna är mycket torra och varma och medeltempen ligger på 20-25 grader. Förutom att njuta av sol och bad finns också ett par historiskt kulturella sevärdheter som t ex Diocletianus palats och katedralen. Besök marknader, shoppa och njut av den lokala maten som ofta är prisvärd.

Billiga flygbiljetter till Split

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Split så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Split, Kroatien

En resa till Split tar som snabbast 2 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Split på ca 2 timmar och 30 minuter med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 2 timmar och 15 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Split 2611 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Split (SPU)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Split. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Split?

Till Split kan man hitta billiga flyg med Norwegian, SAS, Formosa Airlines, Croatia Airlines, Eurowings och easyJet och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Split kan du flyga direkt från Göteborg, Stockholm, Rom, Pula, Basel och Hamburg, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Split

Temperatur i Split

Andra populära resmål i Kroatien