Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Bagdad

Jämför flyg till Bagdad

Jämför alla flygresor till Bagdad på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Bagdad. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Bagdad

Bagdad är Iraks huvudstad och också den största staden i landet med drygt 6 miljoner invånare. Bagdads internationella flygplats (tidigare Saddams internationella flygplats) ligger ca 16 km väster om centrum.Bagdad är en av de största städerna i hela mellanöstern tillsammans med Kairo, Teheran och Istanbul. Det är också ett stort nav för oljeindustri, mattor, läder och textilier. Staden är en av världens varmaste, under sommaren ligger medeltemperaturen på över 40 grader. Staden delas av floden Tigris som är 1850 km lång.

Billiga flygbiljetter till Bagdad

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Bagdad så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Bagdad, Irak

En resa till Bagdad tar som snabbast 9 timmar om du flyger direkt från Stockholm med Air Fiji, från Göteborg flyger man till Bagdad på ca 9 timmar och 40 minuter med Turkish Airlines och från Köpenhamn ungefär 8 timmar och 25 minuter timmar med Royal Jordanian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Bagdad 4034 kr med Air Fiji från Stockholm.

Sök flygresor till Bagdad (BGW)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Bagdad. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Bagdad?

Till Bagdad kan man hitta billiga flyg med Turkish Airlines, Emirates, Royal Jordanian och Nas Air och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Bagdad kan du flyga direkt från Istanbul, Dubai, Jidda och Amman, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Bagdad

Temperatur i Bagdad

Andra populära resmål i Irak