Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Erbil

Jämför flyg till Erbil

Jämför alla flygresor till Erbil på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Erbil. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Erbil

Erbil eller Arbil är en stad i norra Irak. Staden räknas som huvudstad i iranska Kurdistan. Det bor ca 800 000 invånare i och omkring staden, men det finns dock ingen säker uppgift. Det finns otroliga fyndigheter med olja samt naturgas i detta område, men Kurdistan får endast behålla en liten av dessa fantastiska fyndigheter. Det finns IATA flyg som numera trafikerar den flygplats som finns i området. Det är stundom oroligt i dessa delar av världen, så håll koll på hur situationen ser ut innan du flyger hit.

Billiga flygbiljetter till Erbil

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Erbil så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Erbil, Irak

En resa till Erbil tar som snabbast 8 timmar och 15 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Air Fiji, från Göteborg flyger man till Erbil på ca 32 timmar och 05 minuter med Air Caledonie International och Emirates och från Köpenhamn ungefär 6 timmar och 50 minuter timmar med Austrian Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Erbil 16565 kr med Air Fiji från Stockholm.

Sök flygresor till Erbil (EBL)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Erbil. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Erbil?

Till Erbil kan man hitta billiga flyg med Royal Jordanian, FlexFlight, Air Fiji, Mahan Air, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Fly Dubai och Atlasjet och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Erbil kan du flyga direkt från Antalya, Istanbul, Wien, Beirut, Dubai, Teheran och Amman, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Erbil

Temperatur i Erbil

Andra populära resmål i Irak