Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Berlin

Jämför flyg till Berlin

Jämför alla flygresor till Berlin på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Berlin. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och också den mest folkrika staden i landet med drygt 4 miljoner invånare. Staden har 2 st internationella flygplatser. Den ena heter Schönefeld och ligger ligger ca 2 mil söder om centrum, den byggs just nu och kommer så småningom att bli en del av Berlin Brandenburg International (BER). Tegel heter den andra flygplatsen men kommer inte att vara i bruk när den nya storflygplatsen tas i bruk.Staden är genom sitt kulturella och historiska arv en av de mest besökta städerna i Europa. Mellan 1949 och 1989 var staden delad i öst och väst, delar av muren finns kvar att skåda. Det är få städer som har så förändrats så mycket genom åren vilket har satt prägel på staden. Många av sevärdheterna vittnar om stadens historia men idag är Berlin en ung och dynamisk metropol där konst och mode är stora inslag.

Billiga flygbiljetter till Berlin

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Berlin så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Berlin, Tyskland

En resa till Berlin tar som snabbast 1 timme och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Berlin på ca 1 timme och 10 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 1 timme timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Berlin 5800 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Berlin (BER)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Berlin. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Berlin?

Till Berlin kan man hitta billiga flyg med SAS, Lufthansa, Ryanair, easyJet, Norwegian, Germania, Eurowings, BRA, Iberia Airlines och Austrian Airlines m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Berlin kan du flyga direkt från Stockholm, Geneva, Teheran, Bryssel, Köpenhamn, Aten, Wien, Växjö, Sofia och Bastia m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Berlin

Temperatur i Berlin

Andra populära resmål i Tyskland