Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till München

Jämför flyg till München

Jämför alla flygresor till München på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till München. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om München

München är Tysklands tredje största stad och en metropol i Bayern i södra Tyskland. Stadens historia är gammal och rik och lite intressant är att München under några år på 1600-talet var svenskt! Flygplatsen Flughafen München Franz Josef Strauss, belägen cirka tre mil norr om München, är en hub för Lufthansa som flyger från Stockholm. Även Norwegian har avgångar till München.München är inte bara fotboll och Oktoberfest, även om det självklart är många som reser till staden för att uppleva dessa två specialiteter med München. Staden har till exempel många fantastiska slott och andra byggnader från medeltiden. Museerna är många, framför allt inom konst, och här finns också BMW Museum, som givetvis är ett självklart stopp för den som älskar bilar.

Billiga flygbiljetter till München

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till München så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till München, Tyskland

En resa till München tar som snabbast 2 timmar och 10 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till München på ca 1 timme och 50 minuter med Lufthansa och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 35 minuter timmar med Lufthansa. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till München 1119 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till München (MUC)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till München. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till München?

Till München kan man hitta billiga flyg med Lufthansa, SAS, Air Europa, Swiss Air, Eurowings och Air Sicilia och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till München kan du flyga direkt från Köpenhamn, Stockholm, Madrid, Norrköping, Pristina och Geneva, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från München

Temperatur i München

Andra populära resmål i Tyskland