Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Hong Kong

Jämför flyg till Hong Kong

Jämför alla flygresor till Hong Kong på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Hong Kong. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Hong Kong

Hong Kong är sedan 1997 en del av Kina, men är på många sätt väsensskilt från moderlandet. Denna "särskilda administrativa region" har cirka sju miljoner invånare och består i princip enbart av stadsbildning. Hong Kong International Airport är en av de största i världen.Hong Kong är ett populärt turistmål med sin stadsbild med den fantastiska hamnen i fokus, den oslagbara shoppingen och det rika utbudet av nöjen. Här finns något för alla, även barnen. Sedan 2005 finns också ett Disneyland i Hong Kong. För en slående utsikt över staden är Peak Tower på Viktoriaön ett utmärkt utflyktsmål.

Billiga flygbiljetter till Hong Kong

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Hong Kong så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Hong Kong, Kina

En resa till Hong Kong tar som snabbast 14 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Hong Kong på ca 12 timmar och 10 minuter med Finnair och från Köpenhamn ungefär 10 timmar och 50 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Hong Kong 8042 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Hong Kong (HKG)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Hong Kong. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Hong Kong?

Till Hong Kong kan man hitta billiga flyg med Cathay Pacific, Shanghai Airlines, SAS, Finnair, Thai AirAsia, Hong Kong Express Airways, China Eastern Airlines, Hong Kong Airlines och China Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Hong Kong kan du flyga direkt från Amsterdam, Shanghai, Taipei, Nanjing, Helsingfors, Ho Chi Minh, Tokyo, Köpenhamn och Bangkok, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Hong Kong

Andra populära resmål i Kina