Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Shanghai

Jämför flyg till Shanghai

Jämför alla flygresor till Shanghai på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Shanghai. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Shanghai

Shanghai är den största staden i folkrepubliken Kina med 18.6 miljoner invånare i hela kommunen. Staden är den näst viktigaste staden vad gäller ekonomi efter Tokyo i Asien. Det är en kraftfull stad om man så säger. Levnadsstandarden är högre i Shanghai än i många andra delar av Kina. Hamnen här är den viktigaste hamnen i hela landet. Det skeppas mängder med varor till och från hamnen varje dag ut i världen. Det är en historiskt viktig stad och det gamla blandas med den nya och moderna som på så många andra platser i Kina. Staden är till bredden fylld med saker att göra och tripadvisor.se har listat hela 1275 sevärdheter och andra roliga saker du kan fylla din tid med när du befinner dig i Shanghai. Flyg hit och njut av det riktiga Asien.

Billiga flygbiljetter till Shanghai

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Shanghai så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Shanghai, Kina

En resa till Shanghai tar som snabbast 11 timmar och 20 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS och Air China, från Göteborg flyger man till Shanghai på ca 12 timmar och 20 minuter med Finnair och från Köpenhamn ungefär 12 timmar timmar med Finnair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Shanghai 5934 kr med SAS och Air China från Stockholm.

Sök flygresor till Shanghai (PVG)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Shanghai. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Shanghai?

Till Shanghai kan man hitta billiga flyg med och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Shanghai kan du flyga direkt från , ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Shanghai

Temperatur i Shanghai

Andra populära resmål i Kina