Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Keflavik

Jämför flyg till Keflavik

Jämför alla flygresor till Keflavik på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Keflavik. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Keflavik

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Keflavik så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Keflavik, Island

En resa till Keflavik tar som snabbast 3 timmar och 25 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Icelandair, från Göteborg flyger man till Keflavik på ca 4 timmar och 55 minuter med Icelandair och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 10 minuter timmar med Icelandair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Keflavik 3676 kr med Icelandair från Stockholm.

Sök flygresor till Keflavik (KEF)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Keflavik. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Keflavik?

Till Keflavik kan man hitta billiga flyg med Icelandair och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Keflavik kan du flyga direkt från Köpenhamn, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Keflavik

Temperatur i Keflavik

Andra populära resmål i Island