Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Reykjavik

Jämför flyg till Reykjavik

Jämför alla flygresor till Reykjavik på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Reykjavik. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Reykjavik

Reykjavik är Islands huvudstad och de största staden på ön. Namnet betyder rökarnas vik och har fått sitt namn av alla de rykande gejsrarna som finns i anslutning till staden. Det är en vacker stad och helt klart värt ett besök. De flesta som kommer hit stortrivs och vill åka tillbaka och det är ett gott betyg. Hela Island är värt att besöka. Det finns så mycket spännande och härligt att uppleva här. Bada i de varma källorna, vandra och insup den oerhört spektakulära naturen som finns i Reykjavik och över hela Island egentligen. Flyg till Reykjavik och njut av det riktiga Island. Söker efter flygresor till Reykjavik gör du enkelt och snabbt i vår eminenta sökfunktion här ovan.

Billiga flygbiljetter till Reykjavik

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Reykjavik så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Reykjavik, Island

En resa till Reykjavik tar som snabbast 3 timmar och 25 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Icelandair, från Göteborg flyger man till Reykjavik på ca 5 timmar med SAS och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 10 minuter timmar med Icelandair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Reykjavik 4679 kr med Icelandair från Stockholm.

Sök flygresor till Reykjavik (REK)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Reykjavik. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Reykjavik?

Till Reykjavik kan man hitta billiga flyg med Icelandair och Norwegian och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Reykjavik kan du flyga direkt från Stockholm och Palma de Mallorca, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Reykjavik

Temperatur i Reykjavik

Andra populära resmål i Island