Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Oslo

Jämför flyg till Oslo

Jämför alla flygresor till Oslo på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Oslo. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Oslo

Oslo är Norges huvudstad och den tredje största staden i Norden. Staden har anor från 1000-talet och har varit huvudstad i Norge sedan slutet av 1200-talet. Gardermoen flygplats, cirka fem mil norr om Oslo, är den internationella flygplats som betjänar staden. Det finns anslutningar från Stockholm-Arlanda och Göteborg-Landvetter.Det är på huvudgatan Karl Johans gate som det mesta händer i Oslo, inte minst på nationaldagen den 17 maj. Slottet, Akershus fästning, Munchmuseet och Ibsensmuseet är populära sevärdheter i centrala Oslo. På halvön Bygdøy finns ytterligare sevärdheter, med Vikingskipshuset som främsta anhalt. Utelivet är omfattande och varierat. Du bör dock vara medveten om att priserna är betydligt högre än i Sverige.

Billiga flygbiljetter till Oslo

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Oslo så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Oslo, Norge

En resa till Oslo tar som snabbast timmar och 55 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Oslo på ca 1 timme med Wideroe och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Oslo 1154 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Oslo (OSL)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Oslo. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Oslo?

Till Oslo kan man hitta billiga flyg med SAS, Norwegian, Wideroe, Ryanair, Lufthansa, British Airways, TAP Portugal, Qatar Airways, KLM och Air Fiji m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Oslo kan du flyga direkt från Stockholm, Hamburg, Göteborg, Istanbul, London, Helsingfors, Amsterdam, München, Doha och Málaga m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Oslo

Andra populära resmål i Norge