Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Svalbard

Jämför flyg till Svalbard

Jämför alla flygresor till Svalbard på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Svalbard. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Svalbard

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Svalbard så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Svalbard, Norge

En resa till Svalbard tar som snabbast 6 timmar om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Svalbard på ca 7 timmar och 15 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 4 timmar och 55 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Svalbard 5928 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Svalbard (LYR)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Svalbard. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Svalbard?

Till Svalbard kan man hitta billiga flyg med SAS och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Svalbard kan du flyga direkt från Oslo, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Svalbard

Temperatur i Svalbard

Andra populära resmål i Norge