Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Bangkok

Jämför flyg till Bangkok

Jämför alla flygresor till Bangkok på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Bangkok. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Bangkok

Bangkoks flygplats, eller Suvarnabhumi som den heter är en internationell flygplats som ligger ca 25 km öster om centrala Bangkok. Det är en välbesökt flygplats och ca 50 miljoner människor passerar varje år. Du tar dig enkelt in till staden med snabbtåg som tar ca 20 minuter eller buss. Taxi in till Bangkok centrala delar kostar cirka runt 350 Baht. Flygtiden till Bangkok från Stockholm är drygt 10 timmar.Bangkok är ett av världens mest populära resmål och rent ekonomiskt en av de viktigaste städerna i Sydostasien. Staden är belägen vid floden Chao Phrayas och ligger ca 40 km från havet - Thailandviken. Folkmängden i Bangkok ligger på drygt 12 miljoner om man räknar med förstäder. Klimatet är tropiskt och temperaturen ligger på 25-35 grader året runt.

Billiga flygbiljetter till Bangkok

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Bangkok så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Bangkok, Thailand

En resa till Bangkok tar som snabbast 9 timmar och 55 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Bangkok på ca 11 timmar och 55 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 10 timmar och 30 minuter timmar med Thai Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Bangkok 12216 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Bangkok (BKK)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Bangkok. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Bangkok?

Till Bangkok kan man hitta billiga flyg med Thai Airways, Rio Sul Servi, Bangkok Airways, Mesaba Airlines, Thai AirAsia, KLM, Finnair, Turkish Airlines, Myanma Airways och Jatayu Airlines m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Bangkok kan du flyga direkt från Köpenhamn, Udon Thani, Koh Samui, Seoul, Chiang Mai, Manila, London, Helsingfors, Phuket och Hanoi m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Bangkok

Temperatur i Bangkok

Andra populära resmål i Thailand