Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Krabi

Jämför flyg till Krabi

Jämför alla flygresor till Krabi på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Krabi. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Krabi

Krabi är ett av paradisen i Thailand. Det är magiskt vackert här med alla stränder, de lodräta klipporna, havet, naturen och de vänliga leende människorna. Här kan man verkligen trivas och njuta av en härlig semester. Du hittar alla former av god mat här och du kan sitta ner och bli serverad det bästa av flera olika kök här, inte bara det Thailändska. Krabi ligger nere på den sydvästra delen av Thailand och är ett riktigt populärt semesterparadis för många skandinaver. Vi förstår absolut varför. Flyg till Krabi och njut av den perfekta semestern.

Billiga flygbiljetter till Krabi

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Krabi så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Krabi, Thailand

En resa till Krabi tar som snabbast 13 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Krabi på ca 15 timmar och 40 minuter med Finnair och Bangkok Airways och från Köpenhamn ungefär 10 timmar och 40 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Krabi 12644 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Krabi (KBV)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Krabi. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Krabi?

Till Krabi kan man hitta billiga flyg med Norwegian, Rio Sul Servi, Finnair, Thai AirAsia och Nok Air och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Krabi kan du flyga direkt från Köpenhamn, Helsingfors, Bangkok och Chiang Mai, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Krabi

Temperatur i Krabi

Andra populära resmål i Thailand