Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Chiang Mai

Jämför flyg till Chiang Mai

Jämför alla flygresor till Chiang Mai på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Chiang Mai. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Chiang Mai

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Chiang Mai så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Chiang Mai, Thailand

En resa till Chiang Mai tar som snabbast 13 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Thai Airways, från Göteborg flyger man till Chiang Mai på ca 15 timmar och 20 minuter med Finnair och Bangkok Airways och från Köpenhamn ungefär 13 timmar och 50 minuter timmar med Thai Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Chiang Mai 11735 kr med Thai Airways från Stockholm.

Sök flygresor till Chiang Mai (CNX)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Chiang Mai. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Chiang Mai?

Till Chiang Mai kan man hitta billiga flyg med Rio Sul Servi och Thai AirAsia och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Chiang Mai kan du flyga direkt från Bangkok och Pattaya, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Chiang Mai

Temperatur i Chiang Mai

Andra populära resmål i Thailand