Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Chania

Jämför flyg till Chania

Jämför alla flygresor till Chania på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Chania. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Chania

Chania är huvudorten på den grekiska ön Kreta. det är en mycket vacker stad och det finns massor av spännande upplevelser att utforska här. Chania har en gedigen historia som många av Greklands städer. det finns mycket att se och göra här och du kan självklart sitta ner och äta samt dricka gott på en uppsjö av restauranger, barer, pubar och caféer. Hamnen och havet utgör en härlig medelpunkt här i staden och sätt dig på någon av de härliga uteserveringarna och ät en god grekisk sallad. Njut av en härlig semester här i Chania. Flyg till Chania och upplev det riktiga Kreta.

Billiga flygbiljetter till Chania

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Chania så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Chania, Grekland

En resa till Chania tar som snabbast 5 timmar och 55 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Lufthansa och Condor Flugdienst, från Göteborg flyger man till Chania på ca 6 timmar och 55 minuter med Lufthansa och Aegean Airlines och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 30 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Chania 5815 kr med Lufthansa och Condor Flugdienst från Stockholm.

Sök flygresor till Chania (CHQ)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Chania. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Chania?

Till Chania kan man hitta billiga flyg med Finnair, Olympic Airlines och Norwegian och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Chania kan du flyga direkt från Helsingfors, Köpenhamn och Aten, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Chania

Temperatur i Chania

Andra populära resmål i Grekland