Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Heraklion

Jämför flyg till Heraklion

Jämför alla flygresor till Heraklion på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Heraklion. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Heraklion

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Heraklion så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Heraklion, Grekland

En resa till Heraklion tar som snabbast 5 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Lufthansa, från Göteborg flyger man till Heraklion på ca 27 timmar och 20 minuter med Air Caledonie International och Swiss Air och från Köpenhamn ungefär 4 timmar och 40 minuter timmar med Aegean Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Heraklion 9164 kr med Lufthansa från Stockholm.

Sök flygresor till Heraklion (HER)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Heraklion. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Heraklion?

Till Heraklion kan man hitta billiga flyg med Aegean Airlines, Olympic Airlines och easyJet och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Heraklion kan du flyga direkt från Zürich, Geneva och Thessaloníki, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Heraklion

Andra populära resmål i Grekland