Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Kos

Jämför flyg till Kos

Jämför alla flygresor till Kos på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Kos. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Kos

Kos är den lilla grekiska ön i Medelhavet. Den ligger relativt nära den Turkiska gränsen och är en vacker samt spännande ö. Det är mängder med folk som har flugit hit under åren och verkligen förälskat sig i ön. Vi förstår varför. Kos heter ön och Kos stad heter den stora orten på ön. Det finns både lugnet och party här på Kos. Du kan själv välja vad du vill uppleva. Dyka går bra och vattnet är underbart här i Medelhavet. Sommarmånaderna passar bäst för semester och var ute i god tid när du bokar flyg hit. resorna brukar gå åt som smör i solken. Flyg till Kos och njut av det riktiga Grekland.

Billiga flygbiljetter till Kos

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Kos så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Kos, Grekland

En resa till Kos tar som snabbast 6 timmar och 40 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Austrian Airlines och Eurowings, från Göteborg flyger man till Kos på ca 6 timmar och 20 minuter med Lufthansa och Condor Flugdienst och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 20 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Kos 9013 kr med Austrian Airlines och Eurowings från Stockholm.

Sök flygresor till Kos (KGS)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Kos. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Kos?

Till Kos kan man hitta billiga flyg med Norwegian, Hankook Air US och Big Sky Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Kos kan du flyga direkt från Aten, Rhodos och Köpenhamn, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Kos

Temperatur i Kos

Andra populära resmål i Grekland