Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Alicante

Jämför flyg till Alicante

Jämför alla flygresor till Alicante på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Alicante. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Alicante

Till Alicante flyger du året om och det är en fin semesterdestination hela året. Det tar ca 20 minuter från flygplatsen in till själva Alicante. Det finns flera fina stränder i och i närheten av staden. De är helt i klass med andra beacher runt Medelhavet. Du hittar golf och mängder med andra sporter. Detta är en riktig stad med allt vad et innebär. Här finns allt. Shopping finns för de som vill handla. Buss, taxi, spårvagn. Det finns också färjeförbindelser till bland annat Ibiza och Algeriet. Alicante är resmålet för dig som vill blanda bra shopping med det sköna strandlivet.Alicante ligger på Costa Blanca och har ett perfekt läge vid medelhavet och allt vad det innebär med sol och bad. Vädret här är riktigt gynnsamt och det är många som reser hit och njuter av sol, värme och lata dagar. Det finns dock mycket mer att göra här i Alicante än att bara vila upp sig. Staden är full av kultur, caféer, restauranger, pubar och diskotek för den som dansa sig trött. De traditionella Tapasrätterna finns självklart här och det är en härlig mix i Alicante av stad och fin semesterort.

Billiga flygbiljetter till Alicante

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Alicante så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Alicante, Spanien

En resa till Alicante tar som snabbast 3 timmar och 55 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Alicante på ca 3 timmar och 25 minuter med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 20 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Alicante 2840 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Alicante (ALC)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Alicante. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Alicante?

Till Alicante kan man hitta billiga flyg med Norwegian, SAS, Iberia Airlines, Ryanair och Formosa Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Alicante kan du flyga direkt från Stockholm, Oslo, Palma de Mallorca, Oran och Växjö, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Alicante

Temperatur i Alicante

Andra populära resmål i Spanien