Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Málaga

Jämför flyg till Málaga

Jämför alla flygresor till Málaga på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Málaga. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Málaga

Malaga är en hamnstad på den spanska solkusten och är den femte största staden i Spanien med sina 600 000 invånare. Malagas flygplats ligger 8 km sydväst om staden och flygtiden är ca 4,5 timmar från Stockholm.Malaga har en av de varmaste vintrarna i Europa med en medeltemperatur på 17 grader på dagarna och 7-8 grader på nätterna. Malagas historia sträcker sig 2800 år tillbaka i tiden och staden räknas som en av världens äldsta städer. Malaga är en stad med många kulturella sevärdheter, stadens mest kända invånare, Pablo Picasso är född i den norra delen av staden och inte långt därifrån ligger också Museo Picasso där över 200 av hans verk finns att beskåda.

Billiga flygbiljetter till Málaga

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Málaga så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Málaga, Spanien

En resa till Málaga tar som snabbast 4 timmar och 20 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Málaga på ca 3 timmar och 45 minuter med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 40 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Málaga 1178 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Málaga (AGP)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Málaga. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Málaga?

Till Málaga kan man hitta billiga flyg med Ryanair, Formosa Airlines, Norwegian, SAS, Air Arabia Maroc, Finnair, Aegean Airlines, Iberia Airlines och easyJet och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Málaga kan du flyga direkt från Palma de Mallorca, Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Aten, Tanger, Berlin, Helsingfors och Barcelona, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Málaga

Temperatur i Málaga

Andra populära resmål i Spanien