Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Lanzarote

Jämför flyg till Lanzarote

Jämför alla flygresor till Lanzarote på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Lanzarote. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Lanzarote

Lanzarote är en de vackra Kanarieöarna och det är en speciell ö minst sagt. Ön ligger 12,5 mil utanför Afrikas kust. Lanzarote blev 1993 i sin helhet klassificerad av Unesco och på det sättet skyddad som ö. Klimatet skiljer sig mycket och det kan bli hett här. det beror ju på placeringen och närheten till Afrika. Heta dagar och kyliga nätter många gånger. Här kan det uppstå Calima och det är varma heta vindar från Sahara som blåser in med sand. detta sker ett par gånger per år. Det är en spännande natur här och fågellivet är rikt här. Sedan 1950 talet är det turismen som står för den största delen av ekonomin. De har en egen flygplats som tar emot ca 5.5 miljoner turister varje år.

Billiga flygbiljetter till Lanzarote

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Lanzarote så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Lanzarote, Spanien

En resa till Lanzarote tar som snabbast 8 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Iberia Airlines, från Göteborg flyger man till Lanzarote på ca 10 timmar och 20 minuter med Lufthansa och Eurowings och från Köpenhamn ungefär 19 timmar och 55 minuter timmar med SAS och Austrian Airlines och Eurowings. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Lanzarote 2327 kr med Iberia Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Lanzarote (ACE)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Lanzarote. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Lanzarote?

Till Lanzarote kan man hitta billiga flyg med Formosa Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Lanzarote kan du flyga direkt från Barcelona, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Lanzarote

Temperatur i Lanzarote

Andra populära resmål i Spanien