Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Palma de Mallorca

Jämför flyg till Palma de Mallorca

Jämför alla flygresor till Palma de Mallorca på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Palma de Mallorca. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Palma de Mallorca

Palma de Mallorca är huvudstaden på Mallorca. Den kallas i folkmun enbart för Palma och detta är staden som har allt. Vackra byggnader, kultur, god mat, uteställen och vackra stränder. Det är magiskt härligt här och många återkommer år efter år hit. Vi förstår varför och det är en riktig pärla. det är en speciell känsla och en internationell atmosfär här i staden. Historien här i Palma går ända tillbaka till romartiden och det finns åtskilliga museum, kyrkor och andra klassiska saker att göra när du befinner dig här. maten är gudomlig på sina håll och det finns många riktigt fina restauranger i Palma. Det här är verkligen en stad på Mallorca att besöka!

Billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Palma de Mallorca så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Palma de Mallorca, Spanien

En resa till Palma de Mallorca tar som snabbast 2 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Palma de Mallorca på ca 3 timmar och 10 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 3 timmar timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Palma de Mallorca 7824 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Palma de Mallorca (PMI)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Palma de Mallorca. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Palma de Mallorca?

Till Palma de Mallorca kan man hitta billiga flyg med Ryanair, SAS, Air Europa, Norwegian, Thomsonfly, British Airways, Iberia Airlines, Transavia Holland och easyJet och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Palma de Mallorca kan du flyga direkt från Stockholm, Madrid, Oslo, London, Geneva, Barcelona, Bournemouth och Amsterdam, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Palma de Mallorca

Andra populära resmål i Spanien