Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Teneriffa

Jämför flyg till Teneriffa

Jämför alla flygresor till Teneriffa på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Teneriffa. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Teneriffa

Teneriffa är den största av Kanarieöarna. Det sägs att det är bäst klimat i världen för de med reumatiska problem. Det är självklart väldigt bra för oss som inte har bekymmer med kroppen också. Solen skiner 320 dagar om året och klimatet är bland det jämnaste i världen. Det finns allt på denna vackra ö. Uppe i norr är det grönt och mycket skog och på de södra delarna är det mer kargt och lite ökenlikt. Stränderna och värmen finns på de södra delarna av Teneriffa och det är hit de flesta turisterna kommer varje år. Det flyger hit 5 miljoner turister varje år. Det är mycket folk som älskar denna ön. Santa Cruz är huvudstaden och den ligger på norra sidan. Kända orter på ön är Los Cristianos, Puerto de la Cruz, Las Americas och El Medano. Res till Teneriffa och njut av denna underbara Kanarieö.

Billiga flygbiljetter till Teneriffa

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Teneriffa så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Teneriffa, Spanien

En resa till Teneriffa tar som snabbast 8 timmar och 50 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Iberia Airlines, från Göteborg flyger man till Teneriffa på ca 5 timmar och 30 minuter med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 8 timmar och 05 minuter timmar med Iberia Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Teneriffa 10734 kr med Iberia Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Teneriffa (TFS)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Teneriffa. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Teneriffa?

Till Teneriffa kan man hitta billiga flyg med Norwegian, Formosa Airlines, Finnair, Aus-Air, Iberia Airlines, Eurowings, Air Europa, Ryanair och Condor Flugdienst och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Teneriffa kan du flyga direkt från Stockholm, Barcelona, Las Palmas, Bologna, Frankfurt am Main, Hamburg, Helsingfors, Madrid och Manchester, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Teneriffa

Temperatur i Teneriffa

Andra populära resmål i Spanien