Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Birmingham

Jämför flyg till Birmingham

Jämför alla flygresor till Birmingham på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Birmingham. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Birmingham

Birmingham är en av de större städerna i hela Storbritannien och ligger i West Midlands. Invånarna här brukar i folkmun kallas för Brummies. Som så många andra städer i Storbritannien så har Birmingham en gedigen historia. Detta gör att det finns gott om historiska byggnader och landmärken att se och utforska här i staden samtidigt som det finns det moderna här i denna stora stad. Äta gott och dricka gott är en självklarhet och du kan verkligen njuta på någon av alla de pubar som finns i staden. Birmingham har två relativt bra fotbollslag och det ena är Aston Villa och det andra är Birmingham City FC. Båda dessa lag är populära i Sverige för det har varit svenska stjärnor och spelat i båda klubbarna. Världens största hundevent hålls årligen här i staden och det händer massor av saker här varje år. Många riktigt stora rockband kommer från Birmingham och Duran Duran, Black Sabbath och Judas Priest är några av dessa. Riktiga världsband!

Billiga flygbiljetter till Birmingham

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Birmingham så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Birmingham, Storbritannien

En resa till Birmingham tar som snabbast 4 timmar och 15 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM, från Göteborg flyger man till Birmingham på ca 3 timmar och 30 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 15 timmar och 10 minuter timmar med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Birmingham 2084 kr med KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Birmingham (BHX)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Birmingham. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Birmingham?

Till Birmingham kan man hitta billiga flyg med SAS och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Birmingham kan du flyga direkt från Stockholm, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Birmingham

Temperatur i Birmingham

Andra populära resmål i Storbritannien