Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Liverpool

Jämför flyg till Liverpool

Jämför alla flygresor till Liverpool på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Liverpool. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Liverpool

Liverpool är en stad i nordvästra England med ca 1,3 miljoner invånare i storstadsområdet. Liverpool John Lennon Airport, är en flygplats som ligger ca 12 km sydost om centrum. Ett annat alternativ är också att flyga till Manchester och därifrån åka tåg till Lime Street Station.Liverpool är en hamnstad och är Storbritanniens näst största exporthamn. Staden är känd världen över av särskilt två anledningar, dels att Beatles kommer från staden och dels för fotbollslagen Liverpool FC och Everton FC. Liverpool var tidigt ute inom transport där man tillsammans med grannstaden Manchester hade världens första passagerarlinje med tåg som invigdes 1830. Scouser eller Liverpudlian, är benämingar på en person som kommer från Liverpool.

Billiga flygbiljetter till Liverpool

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Liverpool så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Liverpool, Storbritannien

En resa till Liverpool tar som snabbast 8 timmar om du flyger direkt från Stockholm med Tarom och Blue Air, från Göteborg flyger man till Liverpool på ca 12 timmar med Lufthansa och Tarom och Blue Air och från Köpenhamn ungefär 15 timmar och 35 minuter timmar med Wideroe. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Liverpool 27988 kr med Tarom och Blue Air från Stockholm.

Sök flygresor till Liverpool (LPL)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Liverpool. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Liverpool?

Till Liverpool kan man hitta billiga flyg med Ryanair och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Liverpool kan du flyga direkt från Dublin, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Liverpool

Temperatur i Liverpool

Andra populära resmål i Storbritannien