Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Manchester

Jämför flyg till Manchester

Jämför alla flygresor till Manchester på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Manchester. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Manchester

Manchester är en stad belägen på den nordvästra delen av Storbritannien. Ingen kan väl ha undgått att höra namnet Manchester någon gång. Staden är en känd stad pga flera anledningar. Den industriella revolutionen har haft en stor del att göra med just Manchester. Många är de tyger som kommer från området och Manchestertyget är en av dessa. Fotbollslag i absoluta världsklass finns här och pop - samt rockband i världstoppen har kommit fram här under ett par generationer. The Beatles och Oasis för att nämna ett par av de största världsbandet som kommer från denna typiska engelska stad. Här har du god mat, kultur, historia och allt gammal och nytt i en härlig blandning. Du hittar allt här och många är de som antingen flyger hit på en riktig semester eller kortare weekendresa. Fotbollsresor går det gott om hit och vill du så kan du komponera din egen resa hit med flyg och hotell.

Billiga flygbiljetter till Manchester

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Manchester så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Manchester, Storbritannien

En resa till Manchester tar som snabbast 2 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Manchester på ca 1 timme och 55 minuter med Ryanair och från Köpenhamn ungefär 2 timmar timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Manchester 1532 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Manchester (MAN)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Manchester. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Manchester?

Till Manchester kan man hitta billiga flyg med SAS, Ryanair, Jet2.com, easyJet och Lufthansa och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Manchester kan du flyga direkt från Stockholm, Göteborg, Belfast, Barcelona och Hahn, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Manchester

Temperatur i Manchester

Andra populära resmål i Storbritannien