Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Southampton

Jämför flyg till Southampton

Jämför alla flygresor till Southampton på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Southampton. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Southampton

Southampton är en stad, men först när man hör namnet så är det många som tänker på det klassiska fotbollslaget som kommer från staden. Det bor ca 300 000 invånare inne i staden och 1,5 miljoner i hela det stora området som omger Southampton. man har hittat rester av bebyggelse från stenåldern, men de kända delarna av de gamla byggnader och annan historia i staden är från romersk tid. Hamnen här är den viktigaste på hela sydkusten och används både för fritidsbåtar och kommersiell trafik. Klimatet och vädret här i Southampton är klart influerat av havet och floderna i området. De utgör även stor influens på stadens utformning.

Billiga flygbiljetter till Southampton

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Southampton så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Southampton, Storbritannien

En resa till Southampton tar som snabbast 5 timmar och 25 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM och Flybe, från Göteborg flyger man till Southampton på ca 4 timmar och 30 minuter med Air France och från Köpenhamn ungefär 4 timmar och 25 minuter timmar med Air France. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Southampton 2014 kr med KLM och Flybe från Stockholm.

Sök flygresor till Southampton (SOU)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Southampton. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Southampton?

Till Southampton kan man hitta billiga flyg med Flybe och Antrak Air och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Southampton kan du flyga direkt från London och Paris, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Southampton

Temperatur i Southampton

Andra populära resmål i Storbritannien