Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Cardiff

Jämför flyg till Cardiff

Jämför alla flygresor till Cardiff på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Cardiff. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Cardiff

Cardiff är den största staden i Wales och även huvudstad i denna del av Storbritannien. Det bor ca 320 000 invånare i staden och de mest kända personerna från Cardiff är kanske Gareth Bale och Ryan Giggs. Båda kända fotbollsspelare. Gareth spelar just nu i Real Madrid och Ryan Giggs spelade hela sin karriär i Manchester United. Staden har en gedigen historia och flera stora sportarenor som håller internationell standard. Du äter gott och dricker gott i denna stad och naturligtvis finns det många fina anrika gamla pubar att besöka om du vill ha den där speciella engelska atmosfären. En av arenorna här är nationalarena för Wales. Flyg till Cardiff och njut av sport eller kultur. Allt finns här.

Billiga flygbiljetter till Cardiff

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Cardiff så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Cardiff, Storbritannien

En resa till Cardiff tar som snabbast 4 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM, från Göteborg flyger man till Cardiff på ca 3 timmar och 35 minuter med KLM och från Köpenhamn ungefär 4 timmar och 15 minuter timmar med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Cardiff 16857 kr med KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Cardiff (CWL)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Cardiff. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Cardiff?

Till Cardiff kan man hitta billiga flyg med och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Cardiff kan du flyga direkt från , ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Cardiff

Temperatur i Cardiff

Andra populära resmål i Storbritannien