Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Chicago

Jämför flyg till Chicago

Jämför alla flygresor till Chicago på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Chicago. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Chicago

Chicago är USAs tredje största stad efter New York och Los Angeles. Det bor ungefär 9,5 miljoner i storstadsregionen som i huvudsak är belägen på Lake Michigans södra strand i delstaten Illinois. Flygplatsen O'Hare, som ligger cirka tre mil norr om Chicago, är en av de mest trafikerade i världen. SAS har direktflyg till O'Hare från Stockholm och Köpenhamn.Chicago är president Barack Obamas hemstad och en stad som verkligen är en smältdegel av olika kulturer. Det finns många etniska stadsdelar, var och en med en unik karaktär. Kulturutbudet är varierat, med stort fokus på musik. Bland annat är Chicago ett centrum för bluesmusik. På grund av sin storlek bjuder Chicago givetvis på utmärkt shopping, ett imponerande uteliv och mängder av saker att se och göra.

Billiga flygbiljetter till Chicago

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Chicago så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Chicago, USA

En resa till Chicago tar som snabbast 9 timmar om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Chicago på ca 10 timmar och 50 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 9 timmar och 05 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Chicago 4582 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Chicago (CHI)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Chicago. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Chicago?

Till Chicago kan man hitta billiga flyg med SAS, United Airlines, Porter Airlines och Southwest Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Chicago kan du flyga direkt från Stockholm, Dallas-Fort Worth, Toronto och New York, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Chicago

Temperatur i Chicago

Andra populära resmål i USA