Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Los Angeles

Jämför flyg till Los Angeles

Jämför alla flygresor till Los Angeles på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Los Angeles. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Los Angeles

Los Angeles är den största staden i Kalifornien och den nästa största i USA med närmare 18 miljoner i storstadsområdet. Los Angeles International Airport, LAX, ligger ca 20 km från downtown.LA är en världsstad och i USA en betydelsefull stad inom teknik, vetenskap, handel och kultur. En annan stor del och kanske det som många tänker på är musik- och filmindustri. Staden är en dröm för den som vill kombinera shopping, bad, nöjen och kändisspotting. Klimatet i LA är subtropiskt med heta, torra somrar och milda vintrar.

Billiga flygbiljetter till Los Angeles

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Los Angeles så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Los Angeles, USA

En resa till Los Angeles tar som snabbast 11 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Los Angeles på ca 13 timmar och 50 minuter med KLM och från Köpenhamn ungefär 11 timmar och 10 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Los Angeles 12519 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Los Angeles (LAX)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Los Angeles. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Los Angeles?

Till Los Angeles kan man hitta billiga flyg med United Airlines, Norwegian, SAS, Southwest Airlines, KLM, American Airlines, Turkish Airlines, Hawaiian Airlines, Aero Condor Peru och Sun Country Airlines m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Los Angeles kan du flyga direkt från London, Köpenhamn, Stockholm, San Salvador, Miami, Honolulu, Amsterdam, Kansas City, Minneapolis och Istanbul m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Los Angeles

Temperatur i Los Angeles

Andra populära resmål i USA