Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Phoenix

Jämför flyg till Phoenix

Jämför alla flygresor till Phoenix på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Phoenix. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Phoenix

Phoenix är huvudstad i delstaten Arizona i USA. Det bor ca 1.6 miljoner invånare i staden och den har verkligen allt du kan tänka dig. Många städer i USA har massor att erbjuda dig som semesterfirare och Phoenix är inget undantag. Under andra världskriget växte staden från att vara en jordbruksstad till att bli en stor leverantör av krigsmaterial. detta gjorde att det växte fram inte mindre än tre flygplatser i området och en finns fortfarande i bruk. Phoenix är en av de varmaste städerna i hela USA med ett ökenklimat med mycket varma sommarmånader. Torrt och hett. Det är en stor sportstad med fem riktigt stora lag inom flera olika stora amerikanska idrotter. Många kända personer kommer från Phoenix och Alice Cooper är en av dessa. Flyg till Phoenix och njut av det riktiga USA.

Billiga flygbiljetter till Phoenix

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Phoenix så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Phoenix, USA

En resa till Phoenix tar som snabbast 15 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Iberia Airlines, från Göteborg flyger man till Phoenix på ca 15 timmar och 37 minuter med SAS och American Airlines och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Phoenix 9002 kr med Iberia Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Phoenix (PHX)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Phoenix. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Phoenix?

Till Phoenix kan man hitta billiga flyg med United Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Spirit Airlines och Southwest Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Phoenix kan du flyga direkt från Los Angeles, New York, Atlanta, Chicago och Dallas-Fort Worth, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Phoenix

Temperatur i Phoenix

Andra populära resmål i USA