Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Las Vegas

Jämför flyg till Las Vegas

Jämför alla flygresor till Las Vegas på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Las Vegas. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Las Vegas

Las Vegas är en stad i Nevada, USA som är känt för Casino, underhållning och shopping. Flygplatsen McCarran International Airport är en centralt belägen flygplats, 8 km söder om stadens centrum. Ca 50 miljoner passagerare passerar årligen.Las Vegas med omnejd befolkas av ca 2 miljoner invånare. Nästan 90% av besökarna spelar om pengar vid sina besök och gambling är stadens stora inkomstkälla. Staden är belägen i Mojaveöknen som innefattar en stor del av södra Kalifornien, samt delar av Utah, Arizona och Nevada. Under sommaren ligger temperaturen ofta på över 40 grader i skuggan. Det mesta av nöjeslivet är beläget kring huvudgatan The Strip.

Billiga flygbiljetter till Las Vegas

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Las Vegas så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Las Vegas, USA

En resa till Las Vegas tar som snabbast 15 timmar och 03 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS och Delta Air Lines, från Göteborg flyger man till Las Vegas på ca 0 med 0 och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Las Vegas 5556 kr med SAS och Delta Air Lines från Stockholm.

Sök flygresor till Las Vegas (LAS)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Las Vegas. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Las Vegas?

Till Las Vegas kan man hitta billiga flyg med American Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines, Allegiant Air, United Airlines och British Airways och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Las Vegas kan du flyga direkt från Miami, Jacksonville, Memphis, London, Los Angeles och New York, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Las Vegas

Temperatur i Las Vegas

Andra populära resmål i USA