Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Detroit

Jämför flyg till Detroit

Jämför alla flygresor till Detroit på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Detroit. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Detroit

Detroit är den största staden i delstaten Michigan. Det är en av de mest kända städerna i USA vad gäller biltillverkning och många är de bilmärken som låtit producera sina bilar här i staden genom åren. Man har döpt staden till Motortown, så då förstår du hur stort bilar är här. Det är en riktig industristad och har en gedigen historia av stora unga industrier. Staden har en riktigt stor hamn, som förbinder inlandet med havet ute vid kusten. Staden har haft en stor avfolkning de sista 20 åren och det har drabbat stadens ekonomi. Hockey är en av de stora sporterna i staden och laget Detroit Red Wings kommer härifrån. Vi har flera svenskar som spelar där och Henrik Zetterberg är den mest kände just nu. Flyg till Detroit och upplev det riktiga USA.

Billiga flygbiljetter till Detroit

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Detroit så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Detroit, USA

En resa till Detroit tar som snabbast 12 timmar och 07 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM, från Göteborg flyger man till Detroit på ca 13 timmar och 25 minuter med United Airlines och från Köpenhamn ungefär 11 timmar och 37 minuter timmar med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Detroit 13223 kr med KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Detroit (DTW)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Detroit. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Detroit?

Till Detroit kan man hitta billiga flyg med KLM och Delta Air Lines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Detroit kan du flyga direkt från San Diego och Amsterdam, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Detroit

Temperatur i Detroit

Andra populära resmål i USA