Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Billiga flyg till New York

Jämför flygresor till New York

Jämför alla flygresor till New York på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till New York. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Mer om New York

New York är en knutpunkt för flygtrafik och tar emot över 100 miljoner passagerare per år. Det finns 3st stora flygplatser nära staden, JFK och Newark är de vanligaste destinationerna för europeiska resenärer. LaGuardia är också den en stor flygplats men används mestadels till inrikesflygen.New York är USA:s mest folkrika stad med över 19 miljoner i området. Staden är världsledande inom en rad områden såsom ekonomi, politik, media, mode och underhållning. Staden består av 5st stadsdelar: Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens och Staten Island. Staden gränsar i väster till New Jersey, där också flygplatsen Newark är belägen. New York är en mångkulturell stad, i stort sett alla folkgrupper finns representerade. Staden besöks årligen av över 50 miljoner besökare vilket gör staden till en av världens mest besökta resmål.

Populära flygsträckor till och från New York

Sök flygresor till New York

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till New York. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Billiga flygbiljetter till New York

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till New York så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till New York

En resa till New York tar som snabbast 8 timmar och 50 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till New York på ca 8 timmar och 35 minuter med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 8 timmar och 35 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till New York 2705 kr med SAS från Stockholm.

Temperatur i New York