Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Miami

Jämför flyg till Miami

Jämför alla flygresor till Miami på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Miami. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Miami

Miami är den största staden i Florida och utgörs till stor del av latinamerikaner. Miami International Airport, är en av de mest trafikerade flygplatserna i världen med ca 35 miljoner resenärer per år. Flygplatsen ligger 13 km nordväst om downtown.Miami har tropiskt monsunklimat vilket innebär en torrperiod och en regnperiod där det regnar väldigt mycket. Staden känns lite som en mix av Nordamerika, Västindien och Latinamerika. Långa stränder, ett levande kulturliv, stort utbud av nattklubbar och restauranger gör staden till ett häftigt resmål. Det finns en hel del dagsutflykter att göra runt om staden, t ex Key West, Everglades, Disney World, Universal Studios eller Kennedy Space Center.

Billiga flygbiljetter till Miami

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Miami så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Miami, USA

En resa till Miami tar som snabbast 12 timmar och 51 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Miami på ca 13 timmar och 35 minuter med Swiss Air och United Airlines och från Köpenhamn ungefär 24 timmar och 33 minuter timmar med Air Caledonie International och United Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Miami 6420 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Miami (MIA)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Miami. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Miami?

Till Miami kan man hitta billiga flyg med American Airlines, United Airlines, British Airways, LAN Airlines, Alaska Airlines, Norwegian och Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Miami kan du flyga direkt från Bridgetown, New York, London, Los Angeles, San Salvador, Santiago de Chile och Stockholm, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Miami

Temperatur i Miami

Andra populära resmål i USA